III lygos sezonas pradėtas sunkia pergale namuose.

 
logo_200x200FK „Kėdainiai” 2-1 FK „Garliava”fkgarliava_logo
1-0 Skorupskas Andrius (Kėdainiai) 21 min.
2-0 Montvilas Ugnius (Garliava į s.v.)36 min.
2-1 Višinskas Gediminas (Garliava) 79 min.

Sezoną FK „Kėdainiai” pradėjo sunkia pergale namuose prieš FK „Garliava” komandą. Oras prieš pat rungtynes subjuro ir smarkus lietus su šlapdriba stingdė šalčiu abi komandas ir teisėjus.
FK „Garliava” intensyviau pradėjo susitikimo pradžią ir turėjo net kelias puikias progas pasižymėti, tačiau Kėdainių komandą gelbėjo vartininkas. Po varžovų spaudimo atsigavę FK Kėdainiai surengė patys kelias pavojingas atakas, vieną iš tokių atakų po puikaus M.Vaitkaus prasiveržimo kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę 21 min. puikiai užbaigė A.Skorupskas 1-0!. Po 15 minučių rezultatas tapo 2-0, varžovai patys nukreipė kamuolį į vartus po skersuoto perdavimo iš krašto!  Toliau vyravo ramesnis futbolas ir kamuolys neužsibūdavo nei pas vieną ekipą – progų turėjo vieni ir kiti.

Antrasis kėlinys prasidėjo varžovų spaudimu su kuriuo puikiai susitvarkę FK Kėdainiai nuramino žaidimą ir abiejų komandų atakos strigo aikštės viduryje. Pirmieji pavojingą momentą antrajame kėlinyje sukūrė Kėdainiai, tačiau A.Gėgžnai pritrūko tikslumo. FK Garliava nemažindama apsukų taip pat kūrė pavojingus momentus prie Kėdainių vartų, laimei varžovams pritrūko tikslumo arba komandą gelbėjo vartininkas. 79 min. Višinskas Gediminas sukūrė intrigą rungtynių galui – įmušdamas į viršutinį vartų kampą, taip sušvelnindamas rezultatą 2-1! Nors Garliava bandė išlyginti rezultatą, tačiau to jiems nepavyko padaryti ir praeitų metų bronzos medalių laimėtojai sezoną pradėjo pergale 2-1.

FK „Kėdainiai” 2-1 FK „Garliava”
1-0 Skorupskas Andrius (Kėdainiai) 21 min.
Vaitkus Martynas(Kėdainiai) 30 min.
2-0 Montvilas Ugnius (Garliava į s.v.)36 min.
Stančius Aivaras (Kėdainiai)  45 min.
Petraška Andrius (Garliava) 57 min.
Juknevičius Martynas (Kėdainiai) 57 min.
2-1 Višinskas Gediminas (Garliava) 79 min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *