Kėdainių derbis laimėtas prieš stiprios sudėties žaidusią Kėdainių „Nevėžio” komandą.

Spalio 11 dieną (trečiadienis) 19.00 val.
logo_200x200
FK „Nevėžis B” 3-4 FK „Kėdainiai”

   Pirmajame kėlinyje abi komandos kūrė progas. Nors Nevėžis turėjo iniciatyvą ir daugiau progų, tačiau jų neišnaudojo iki pat pirmojo kėlinio pabaigos, nes puikiai žaidė FK Kėdainių vartininkas D.Jodenis. Paskutinę pirmojo kėlinio minutę, po sumaišties baudos aikštelėje, iš kelių metrų kamuolys visgi buvo pasiųstas į vartus.  1-0 po pirmo kėlinio pirmavo FK „Nevėžis”.
Antrasis kėlinys kiek netikėtai prasidėjo FK „Kėdainiai” atakomis ir po vienos iš jų baudos aikštelėje buvo prasižengta prieš L.Berednikova, jis pats ir išlygino rezultatą realizuodamas 11 m. baudinį. Po šalto dušo Nevėžį dar kartą nubaudė tas pats s L.Berednikovas po kelių minučių išvesdamas FK „Kėdainiai” į priekį 2-1. FK „Nevėžis” neilgai trukus išlygino rezultatą 2-2, tačiau jau po kelių minučių įspūdingą savo pasirodymą pažymėdamas „Hetriku” vainikuoja L.Berednikovas 2-3. „Kėdainiai” po šio įvarčio atiduoda iniciatyvą FK „Nevėžiui” ir pamėgina išlaikyti rezultatą – tačiau po kelių bandymu visgi pavyksta nuginkluoti puikiai žaidusį D.Jodenį ir rezultatas tampa 3-3. Jau atrodė kad varžybos taip ir baigsis taikiai – tačiau FK „Kėdainiai” pabėga į kontrataką paskutinę rungtynių minutę ir dramatiškai išplėšia pergalę 3-4.
FK „Kėdainiai” vadovas V.Jodenis po rungtynių džiaugėsi netikėta pergale ir dėkoja vyrams už puikią kovą ir atsidavimą rungtynėms. Paskutinės čempionato rungtynės Kėdainiuose vyks spalio 29 dieną. 14 val. miesto stadione.

logo_200x200
FK „Nevėžis B” 3-4 FK „Kėdainiai”
1-0 Lipnevičius Rimvydas45 (Nevėžis)
1-1 Berednikovas Lukas49(Kėdainiai)
1-2 Berednikovas Lukas53(Kėdainiai)
2-2 Giedraitis Vilius59 (Nevėžis)
2-3 Berednikovas Lukas61 (Kėdainiai)
3-3 Rukuiža Karolis7081 (Nevėžis)
3-4 Gėgžna Aivaras89 (Kėdainiai)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *