Laimėtos rungtynės užtikrino medalius ir galimybę kovoti dėl AUKSO!

2016.09.05.  19.00 val.  Kėdainių miesto d.d. stadione sužaistos labai svarbios rungtynės kovoje dėl aukščiausių apdovanojimų KAFF pirmenybėse.

logo_200x200FK „Kėdainiai”  3 – 1 FK „Lygis B” lygis
(0-1) Briedis Rytis10
(1-1) Gėgžna Aivaras
45
(2-1) Gėgžna Aivaras64
 (3-1) Petrošius Osvaldas77

Rungtynes šiek tiek geriau pradėjo svečiai iš Kauno ir jau 10 minutę R.Briedis išvedė FK Lygio komandą į priekį. Svečiai nemažindami apsukų toliau spaudė Kėdainių komandą ir sukūrė dar kelis pavojingus epizodus prie Kėdainių vartų, tačiau puikiai sužaidęs FK Kėdainiai vartininkas D.Petronis nelaido varžovams įmušti dar vieno įvarčio. Atsigavę po spaudimo FK Kėdainiai po truputi išlygino žaidimą ir sukūrė kelis momentus pasižymėti, tačiau smūgiai buvo netikslūs. Kėlinio pačioje pabaigoje, po pakelto baudos smūgio baudos aikštelėje varžovų pražangą užfiksavęs arbitras skyrė 11 metrų baudinį, kurį puikiai realizavo A.Gėgžna 1-1 .

Antrajame kėlinyje komandos žaidė apylygiai ir progų netrūko prie abiejų ekipų vartų, tačiau FK Kėdainiai vartininkas žaidė užtikrintai ir gelbėjo nuo kelių labai pavojingų smūgių, tuo tarpu vienoje FK Kėdainiai atakoje pasižymėjo A.Gėgžna ir išvedė Kėdainiečius į priekį 2-1. Varžovai puolė lyginti rezultatą, tačiau vienoje iš kontratakų pabėgę FK Kėdainiai futbolininkai užtvirtino savo pergalę 3-1, puikiai po keitimo aikštėje savo progą realizavo O.Petrošius 3-1. Iki rungtynių pabaigos varžovai nesugebėjo sušvelninti rezultato ir kovoje dėl medalių šį kartą sėkmė šypsojosi Kėdainiečiams.

Po šios pergalės FK Kėdainiai užsitikrino mažiausiai bronzos medalius, taip pat paskutiniame ture turės galimybę kovoti ir dėl aukso. Pagal FK Kėdainiai planuojamus varžovų galimus surinkti taškus viskas spręsis paskutinėse rungtynėse Kaune prieš Galintos komandą. (ir tikriausiai Tik pergalės atveju FK Kėdainiai taptu čempionais!).

Linkime sėkmės paskutinėse varžybose, kurių laiką ir datą suderinsime artimiausiu metu.

Pilna rungtynių statistika:
FK „Kėdainiai”  3 – 1 FK „Lygis B”

(0-1) Briedis Rytis10  (FK „Lygis B” )
Kavaliauskas Laurynas44 (FK „Lygis B” )
(1-1) Gėgžna Aivaras
45 (FK „Kėdainiai”)
Briedis Rytis47 (FK „Lygis B” )
Vertelis Saulius64 (FK „Lygis B” )
(2-1) Gėgžna Aivaras64 (FK „Kėdainiai”)
Karlauskas Deividas69 (FK „Lygis B” )
 (3-1) Petrošius Osvaldas77 (FK „Kėdainiai”)
Masevičius Mindaugas88 (FK „Kėdainiai”)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *