Plečiasi III lygos Kauno apskrities pirmenybės

kaffBalandžio 26 dieną, Kauno apskrities futbolo federacija organizavo Lietuvos futbolo federacijos III lygos Kauno apskrities pirmenybių esamų ir būsimų dalyvių susirinkimą.

Jau dabar yra aišku, jog šių metų pirmenybėse išvysime daugiau komandų nei pernai, taip pat prasiplėtė ir jų geografija.
Varžybose kaip ir pernai dalyvaus Kėdainių FK „Kėdainiai“, Kauno FK „Kaunas“ (buvusi „Galinta“), Raseinių FK „Danspin“, Kėdainių „Nevėžis B“ bei Kauno LŠS (Lietuvos Šaulių sajunga).

Po 20 metų pertraukos Kauno apskrities pirmenybės vėl turės komandą iš Prienų. Šiemet lygoje rungtyniaus „Prienai“, kurie anksčiau „Rūdupio“ pavadinimu ilgą laiką varžėsi II lygoje.

Debiutinį savo sezoną III lygoje pažymės Jonavos „Lietava“, kurios tradicijas toliau tęs sėkmingai Futsal taurėje rungtyniavęs „Vikingų“ klubas.

Dar vienas debiutantas – Kauno rajono „Garliavos“ futbolo klubas, kurios nemažai jaunųjų futbolininkų pernai jau spėjo apšilti kojas vyrų futbole rungtyniaudami Pirmoje lygoje FBK „Kauno“ gretose.

Taip pat pirmą kartą lygoje varžysis ir šiemet laipteliu aukščiau rungtyniaujančios Kauno „Hegelmann Litauen“ dubleriai.

Daugiau informacijos galima sužinoti parašius el. paštu info@kaff.lt arba telefonu 8 652 65215

Informacija – KAFF.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *